Skip Navigation Links
Mini's facebook
 HET DIGITALE WEDSTRIJDFORMULIER 

Beste leden en coaches

Het seizoen is alweer begonnen. Afgelopen weeekend hebben al vele teams van avance een aantal winstpunten behaald. 
Het DWF gebruiken we in Nederland vanaf dit seizoen verplicht om te tellen. 
Wij hebben hier echter vorig jaar al kennis mee gemaakt en de meeste competitiespelende leden hebben hier al mee gewerkt. 
Er zijn enkele jeugdteams die hier nog niet mee gewerkt hebben. 
Voor het tellen op deze manier staan op  internet, youtube en op de site van Nevobo een heel aantal filmpjes met de uitleg hierover. Kijk hier maar eens naar. Ook is er een oefenversie beschikbaar. Het beste leer je dit echter door het te doen. In de digitale wereld van het heden heeft eenieder dit snel door. Wanneer je binnenkort moet tellen: vraag hulp van iemand dit het al kent en vraag of de zaalwacht even bij je komt zitten om je op gang te helpen. Hier is de zaalwacht onder andere ook voor. 
 
We vragen van de coaches of aanvoerders om voorafgaande aan de wedstrijd het team alvast klaar te zetten. Dit kan door met de nevobo relatiecode een wachtwoord op de Nevobosite aan te vragen. Dit kan dan ingevuld worden op de site van dwf volleybal.  De teams staan in principe al compleet in het systeem, ook met nummer. Dit heeft het wedstrijdsecretariaat al gedaan. Wanneer hier iets niet in klopt kun je het voor de komende wedstrijd, kun je dat eenmalig aanpassen. Wanneer het echter wekelijks aangepast moet worden, laat het dan weten aan Monique Arts, zij kan dit veranderen, zodat het er vast instaat. 
Wanneer er een speler de komende wedstrijd er niet is, dient ie verwijderd te worden door bij spelers beheren op - te klikken. Hier kunnen ook spelers toegevoegd worden. Zo ook de begeleiding en de scheidsrechter en de teller. 
Vul dit altijd naar waarheid in. Zo worden boetes van de bond voorkomen. 
 
Wanneer hier vragen over zijn, laat ze horen!
Succes met de teamtaken. 
 
Sportieve groet,
Monique Arts 
Wedstrijdsecretariaat Avance 

Avance Heren recreanten 1
Nederlands kampioen!


*

 
 
agenda
 

bekijk de volledige agenda 
 
weersverwachting
 
Weersverwachting
Meer weer
Regenradar
Regenradar